The Dreamer (CD)

Rhett Miller

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sammen med det glimrende bandet Old 97's har New York-bosatte Rhett Miller fått utløp for Texas-røttene i form av låter med base i americana og country, mens soloutgivelsene (også de glimrende) tradisjonelt sett har inneholdt mer renskåren rock og pop. På The Dreamer, hans femte studioalbum under eget navn, blander han de to verdenene som aldri før. Resultatet er vel verdt å få med seg.

Oppfølgeren til selvtitulerte Rhett Miller fra 2009 er fylt med rootsy rock like uanstrengt som den er velsnekret. Millers fremste kjennetegn er den misunnelsesverdige evnen til å skrive fengende låter som på overflaten virker ukompliserte, men som for hver nye gjennomlytting sniker seg enda lenger under huden. Målet denne gang var å lage et album "all about simple American songs and instrumentation" - det er vanskelig å se for seg at noen kunne gjort det med mer sjarm eller større meloditeft.

Miller har med seg sitt faste turnéband, The Serial Lady Killers, på albumet. Rosanne Cash bidrar som duettpartner på "As Close As I Came To Being Right".

Sporliste

 1. Lost Without You
 2. Long Long Long
 3. Out of Love
 4. Sleepwalkin´
 5. This Summer Lie
 6. I´ll try To
 7. Marina
 8. Swimmin´ In Sunshine
 9. As Close As I Came To Being Right (featuring Rosanne Cash)
 10. Love Grows
 11. Picture This
 12. Complicated Man
 13. Sweet Dreams

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Rhett Miller
Label Maximum Sunshine Leverandør Import
Bestillingsnummer MXSH2.2

Anmeldelser