The Drowned Man Resuscitator (CD)

The Singing Loins

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. We Are The Singing Loins
  2. God Bless The Whores Of Rochester
  3. Why, Lord?
  4. A Crown Of Wild Olive
  5. The Topless Twins Of Allhallows-On-Sea
  6. If You Are Not Dead Yet
  7. 12 Bells
  8. The Hartlake Bridge Disaster
  9. To A Beautiful Woman Growing Older
  10. The Drowned Man Resuscitator
  11. My Brother
  12. Be Merry


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Singing Loins
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAMGOOD267CD