The Drugstore's Rockin': To You And Yours (CD)

George Hamilton IV

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Everybody's Body
  2. Why Don't They Understand
  3. I've Got A Secret
  4. I Know Where I'm Goin'
  5. A Rose And A Baby Ruth
  6. If You Don't Know, I Ain't Gonna Tell You
  7. When I Grow Too Old To Dream
  8. Even Tho'
  9. Only One Love
  10. High School Romance
  11. Your Cheatin' Heart
  12. Now And For Always
  13. When Will I Know
  14. Gee
  15. I'm So Lonesome I Could Cry
  16. House A Car And A Wedding Ring
  17. Can You Blame Us
  18. The Steady Game
  19. Last Night We Fell In Love
  20. Who's Taking You To The Prom
  21. Before This Day Ends
  22. That's How It Goes
  23. Can't Let Her See Me Cry
  24. To You And Yours (From Me And Mine)
  25. Three Steps To The Phone (Millions Of Miles)
  26. Abilene
  27. You're Easy To Love
  28. You Nearly Lose Your Mind
  29. Jimmy Brown The Newsboy
  30. A Rose And A Baby Ruth
  31. I've Got A Secret
  32. If You Don't Know I Ain't Gonna Tell You


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 32 Artist George Hamilton IV
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16934