The Dust Blows Forward: An Anthology (2CD)

Captain Beefheart

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Diddy Wah Diddy
  2. Frying Pan
  3. Electricity
  4. Abba Zaba
  5. Beatle Bones 'N Smokin' Stones
  6. Safe As Milk
  7. Moonlight On Vermont
  8. Ella Guru
  9. Old Fart At Play
  10. Sugar 'N Spikes
  11. Orange Claw Hammer
  12. My Human Gets Me Blues
  13. China Pig
  14. Lick My Decals Off, Baby
  15. Woe-Is-Uh-Me-Bop
  16. I Wanna Find A Woman That'll Hold My Big Toe Till I Have To Go
  17. Smithsonian Institute Blues, The (Or The Big Dig)
  18. I'm Gonna Booglarize You Baby
  19. Click Clack
  20. Grow Fins
  21. When It Blows Its Stacks
  22. Little Scratch (previously unreleased)
  23. Big Eyed Beans From Venus
  24. Golden Birdies
Disk 2
  1. Golden Birdies
  2. Nowadays A Woman's Gotta Hit A Man
  3. Low Yo Yo Stuff
  4. Too Much Time
  5. My Head Is My Only House Unless It Rains
  6. Clear Spot
  7. Upon The My-O-My
  8. Party Of Special Things To Do
  9. Sam With The Showing Scalp Flat Top (live) - Frank Zappa & The Mothers Of Invention
  10. Debra Kadabra (live) - Frank Zappa & The Mothers Of Invention
  11. Hard Workin' Man (from 'Blue Collar')
  12. Bat Chain Puller
  13. Floppy Boot Stomp, The
  14. Tropical Hot Dog Night
  15. Owed T'Alex
  16. Hot Head
  17. Ashtray Heart
  18. Sue Egypt
  19. Making Love To A Vampire With A Monkey On My Knee
  20. Ice Cream For Crow
  21. Past Sure Is Tense, The
  22. Light Reflected Off The Oceands Of The Moon


Utgitt 1999 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 46
Artist Captain Beefheart Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHI75863.2