The Early Years (CD)

Patti Labelle

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Sold My Heart To The Junkman
  2. One Phone Call (Will Do)
  3. Have I Sinned
  4. Academy Award
  5. Go On (This Is Goodbye)
  6. Island Of Unbroken Hearts
  7. Impossible
  8. Decatur Street
  9. Where Are You
  10. Down The Aisle
  11. Tear After Tear
  12. What Kind Of Heart
  13. Danny Boy
  14. Please Hurry Home
  15. I Believe
  16. C'est La Vie
  17. I Walked Right In
  18. Itty Bitty Twist
  19. When Johnny Comes Marching Home
  20. You'll Never Walk Alone
  21. Joke's On You, The
  22. You Will Fill My Eyes No More
  23. Love Me Just A Little
  24. Cool Water
  25. My Bridal Gown
  26. I Sold My Heart To The Junkman (outtake)


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 26
Artist Patti Labelle Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ACI441.2