The Ecstatic (CD)

Mos Def

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Et perfekt album for nåtida, et perfekt album for 2009, for som han sier i "Life In Marvelous Times": "More of less than ever before/It's just too much more for your mind to absorb/It's scary like hell, but there's no doubt/We can't be alive in no time but now."

Et av de beste og mest hyllede hip hop-albumene de siste årene kommer fra Grammy-nominerte Mos Def, som med The Ecstatic leverer akkurat det fansen har ønsket seg siden han brøt ut av undergrunnen i 1996. Albumet er produsert av bl.a. Madlib, Oh No, Preservation, Mr. Flash fra Ed Banger, avdøde J Dilla og Chad Hugo fra N.E.R.D./The Neptunes. Slick Rick, Talib Kweli og Georgia Anne Muldrow gjester, men her er det så til de grader Mos Def i sin egen høye person som er stjerna. Han er en av verdens aller beste rappere, noe han beviser til gangs, samtidig som han understreker sin uklanderlige smak - dette lyder tøft og definitivt mer møkkete enn rent. Her er det en drøss med vers du vil høre igjen og igjen, og rappinga er krydret med fascinerende, underlige lyder og beats som vokser seg mer fengende for hver gjennomspilling. Ambisiøst, kunstnerisk og ekstremt vellykket.

Coverbildet er hentet fra indiefilmen Killer Of Sheep fra 1977 - et lite afroamerikansk mesterverk og en utsøkt parhest til The Ecstatic.

Sporliste

 1. Supermagic
 2. Twilite Speedball
 3. Auditiorium
 4. Wahid
 5. Priority
 6. Quiet Dog Bite Hard
 7. Life In Marvelous Times
 8. The Embassy
 9. No Hay Nada Mas
 10. Pistola
 11. Pretty Danger
 12. Workers Comp.
 13. Revelations
 14. Roses
 15. History
 16. Casa Bey

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Mos Def
Label Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VVR706844

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i