The Element Of Freedom (CD)

Alicia Keys

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Med The Element Of Freedom gir Alicia Keys ut sin etterlengtede oppfølger til As I Am (2007). Som på hennes tre foregående studioutgivelser er også her Kerry "Krucial" Brothers tungt inne på produsentsiden. Frihet har, som tittelen viser, vært et sentralt tema for frøken Keys denne gangen, også kreativt. En av vår tids fremste R&B-artister tør vise både styrke og sårbarhet, og denslags blir det flott musikk av. Heller enn å lene seg på retrosoulen fokuserer hun denne gang på mektig R&B med nikk til både åtti- og nittitallet, og låtenes store følelser er ytterst smakfullt produsert.

Første single fra albumet er nydelige "Doesn't Mean Anything", som med sine kontante trommebeats og delikate vokal i aller høyeste grad er representativ for en utgivelse som er Keys' allerede imponerende diskografi verdig. Andre single er ut er ikke noe dårligere, i form av den storslagne balladen "Try Sleeping With A Broken Heart" - som bl.a. ble belønnet med terningkast seks i Dagbladet. Beyoncé er duettpartner på freske "Put It In A Love Song", som også er den mest temposterke låta på albumet.

Innen hennes nydelige versjon av avsluttende "Empire State Of Mind" toner ut, har Alicia Keys ettertrykkelig befestet sin posisjon som en av de aller største innen moderne R&B. Et aldeles strålende album.

Sporliste

 1. The Element Of Freedom (Intro)
 2. Love Is Blind
 3. Doesn't Mean Anything
 4. Try Sleeping With A Broken Heart
 5. Wait Til You See My Smile
 6. That's How Strong My Love Is
 7. Un-thinkable (I'm Ready)
 8. Love Is My Disease
 9. Like The Sea
 10. Put It In A Love Song (featuring Beyoncé Knowles)
 11. This Bed
 12. Distance And Time
 13. How It Feels To Fly
 14. Empire State Of Mind (Part II) Broken Down

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Alicia Keys
Label J Records Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886974657125

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i