The End Of The World / Blueberry Hill (CD)

Skeeter Davis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blueberry Hill
  2. Where I Ought To Be
  3. Little Music Box, The
  4. Lost To A Geisha Girl
  5. Walk Softly Darling
  6. The Face of a Clown
  7. Somebody Else On Your Mind
  8. Homebreaker
  9. Optimistic
  10. Give Me Death
  11. The End of the World
  12. Daddy Sang Bass
  13. My Coloring Book
  14. Son Of A Preacher Man
  15. Am I That Easy To Forget
  16. Little Arrows
  17. Hold Me Tight
  18. Angel Of The Morning
  19. I Forgot More Than You'll Ever Know


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Skeeter Davis
Label Collectables Leverandør Import
Bestillingsnummer CCL7301.2