The Endless Coloured Ways: The Songs Of Nick Drake (2CD)

Diverse Artister

Slippes 07/07
219,00 21900 Veil. pris 249,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
The Endless Coloured Ways Is A Collection Of Songs By Legendary Singer/ Songwriter, Nick Drake, Performed And Recorded By Over 30 Incredible Artists From A Range Of Different Backgrounds, Genres, Age Groups And Audiences. From Fontaines D.C To Guy Garvey, And Aurora To Feist, Each Artist Has Offered Their Own Incredible Take On A Timeless Classic.
Disk 1
  1. The Wandering Hearts - Voice From A Mountain (Prelude)
  2. Fontaines D.C. - 'cello Song
  3. Camille - Hazey Jane II
  4. Mike Lindsay Feat. Guy Garvey - Saturday Sun
  5. Bombay Bicycle Club And The Staves - Road
  6. Let's Eat Grandma - From The Morning
  7. David Gray - Place To Be
  8. John Parish And Aldous Harding - Three Hours
  9. Stick In The Wheel - Parasite
  10. Ben Harper - Time Has Told Me
  11. Emeli Sandé - One Of These Things First
  12. Karine Polwart And Kris Drever - Northern Sky
  13. Craig Armstrong Feat. Self Esteem - Black Eyed Dog
Disk 2
  1. Bombay Bicycle Club And The Staves - Road (Reprise)
  2. Nadia Reid - Poor Boy
  3. Christian Lee Hutson Feat. Elanor Moss - Which Will
  4. Skullcrusher And Gia Margaret - Harvest Breed
  5. Katherine Priddy - I Think They're Leaving Me Behind
  6. AURORA - Pink Moon
  7. Joe Henry And Meshell Ndegeocello - Time Of No Reply
  8. Famous Blue Cable Feat. Feist - River Man
  9. Liz Phair - Free Ride
  10. Philip Selway - Fly
  11. John Grant - Day Is Done
  12. The Wandering Hearts - Voice From A Mountain
Utgitt 2023 Format 2CD
Sjanger Pop, Rock Antall disker 2
Antall spor 25 Artist Diverse Artister, Nick Drake Tribute
Bestillingsnummer BRC75