The English Countryside / (Margie's At) The Lincoln Park Inn And Other Controversial Country Songs / (2CD)

Bobby Bare

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. You All Come (Y'all Come)
  2. Find Out What's Happening
  3. Love's Gonna Live Here
  4. I Love You Drops
  5. I Washed My Face In The Morning Dew
  6. Goin' Home
  7. The Great Snow Man
  8. Blue Is My Lonely Room
  9. Release Me (And Let Me Love Again)
  10. Sweet Dreams
  11. Six Days On The Road
  12. Ruby, Don't Take Your Love To Town
  13. The Son Of Hickory Hollow's Tramp
  14. The Law Is For Protection Of The People
  15. Cincinnati Jail
  16. Watching The Trains Go By
  17. Big Ben Colson
  18. (Margie's At) The Lincoln Park Inn
  19. If There's Not A Hell (There Ought To Be)
  20. Skip A Rope
  21. Wild As The Wind
  22. Drink Up And Go Home
  23. Rainy Day In Richmond
Disk 2
  1. I Hate Goodbyes
  2. What's Your Mama's Name, Child
  3. You Know Who
  4. A Train That Never Runs
  5. An Offer She Couldn't Refuse
  6. A Restless Wind
  7. Send Tomorrow To The Moon
  8. Poison Red Berries
  9. I'll Love The Hurt Out Of You
  10. Ride Me Down Easy
  11. The Cowboy And The Poet (Faster Horses)
  12. Cowboys And Daddys
  13. High Plains Jamboree
  14. Chester
  15. Up Against The Wall (Redneck Mother)
  16. The Stranger
  17. Amarillo Highway
  18. Speckled Pony
  19. Pretty Painted Ladies
  20. He's A Cowboy
  21. Calgary Snow
  22. Last Dance At The Old Texas Moon
Utgitt 2022 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 45 Artist Bobby Bare
Bestillingsnummer BGOCD1486