The Epic Masters (10CD)

Shakin Stevens

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Lovestruck
  2. Hot Dog
  3. Is A Bluebird Blue
  4. That's All Right
  5. Without A Love
  6. Shame Shame Shame
  7. Shotgun Boogie
  8. I Got Burned
  9. I Guess I Was A Fool
  10. Ah Poor Little Baby
  11. Little Pigeon
  12. Do What You Did
  13. Apron Strings (bonus track)
  14. Treat Her Right (bonus track)
  15. No Other Baby (bonus track)
  16. Endless Sleep (bonus track)
  17. Fire (bonus track)
  18. Spooky (bonus track)
Disk 2
  1. Hey Mae
  2. Baby If We Touch
  3. Marie Marie
  4. Lonely Blue Boy
  5. Make It Right Tonight
  6. Move
  7. Slippin' And Slidin'
  8. Shooting Gallery
  9. Revenue Man
  10. Make Me Know You're Mine
  11. This Ole House
  12. Nobody
  13. Two Hearts Two Kisses (bonus track)
Disk 3
  1. Mona Lisa
  2. You Drive Me Crazy
  3. I'm Knockin'
  4. It's Raining
  5. Don't She Look Good
  6. Green Door
  7. Don't Bug Me Baby
  8. Don't Tell Me Your Troubles
  9. I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
  10. This Time
  11. Baby You're A Child
  12. Don't Turn Your Back
  13. Let Me Show You How
  14. I'm Lookin'
  15. You And I Were Meant To Be (bonus track)
Disk 4
  1. Josephine
  2. Give Me Your Heart Tonight
  3. Sapphire
  4. Oh Julie
  5. I'll Be Satisfied
  6. Vanessa
  7. Boppity Bop
  8. Don't Tell Me We're Through
  9. Shirley
  10. You Never Talked About Me
  11. Too Too Much
  12. Yeah You're Evil
  13. Que Sera Sera
  14. I'm For You (bonus track)
  15. Thinkin' Of You (bonus track)
  16. Don't Be Late (Miss Kate) (bonus track)
  17. Lawdy Miss Clawdy (live/bonus track)
Disk 5
  1. Bop Won't Stop, The
  2. Why Do You Treat Me This Way
  3. Diddle I
  4. Don't Be Two Faced
  5. Livin' Lovin' Wreck
  6. Rockin' Good Way (To Mess Around And Fall In Love), A - Shakin' Stevens & Bonnie Tyler
  7. Brand New Man
  8. Cry Just A Little Bit
  9. As Long As
  10. Love Worth Waiting For, A
  11. Love Me Tonight
  12. It's Late
  13. It's Good For You (Baby) (bonus track)
  14. Your Ma Said You Cried In Your Sleep Last Night (bonus track)
  15. Letter To You, A (bonus track)
  16. Come Back And Love Me (bonus track)
Disk 6
  1. Lipstick Powder And Paint
  2. Bad Reputation
  3. Don't Lie To Me
  4. I'm Leaving You
  5. Shape I'm In, The
  6. Don't Knock Upon My Door
  7. Turning Away
  8. Love You Out Loud
  9. As Long As I Have You
  10. With My Heart
  11. Ain't It A Shame (You Win Again)
  12. So Long Baby Goodbye
  13. Teardrops (bonus track)
  14. You Shake Me Up (bonus track)
  15. Breaking Up My Heart (bonus track)
  16. I'll Give You My Heart (bonus track)
Disk 7
  1. Come See About Me
  2. Forever You
  3. Little Boogie Woogie (In The Back Of My Mind), A
  4. Because I Love You
  5. What Do You Want To Make Those Eyes At Me For
  6. Hits Keep Coming, The (live medley 1986)
  7. Tell Me One More Time (bonus track)
  8. If You're Gonna Cry (bonus track)
Disk 8
  1. What Do You Want To Make Those Eyes At Me For
  2. How Many Tears Can You Hide
  3. Jezebel
  4. Sea Of Love
  5. True Love
  6. Just One Look
  7. Oh Julie
  8. Do You Really Love Me Too
  9. I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
  10. Hello Josephine
  11. Woman (What Have You Done To Me)
  12. Heartbeat
  13. Tired Of Toein' The Line
  14. Mona Lisa
  15. Feel The Need In Me (bonus track)
  16. If I Can't Have You (bonus track)
  17. If I Really Knew (bonus track)
  18. Come On Little Girl (bonus track)
  19. Jezebel (7" mix/bonus track)
Disk 9
  1. Love Attack
  2. I Might
  3. Yes I Do
  4. You Shake Me Up
  5. Tell Me
  6. Tear It Up
  7. My Cutie Cutie
  8. Night Time Is The Right Time, The
  9. Pink Champagne
  10. If I Lose You
  11. Queen Of The Hop
  12. Rockin' The Night Away
  13. Love Attack (single version/bonus track)
  14. Love Won't Stop (bonus track)
  15. Radio (bonus track)
  16. Radio (acoustic/bonus track)
  17. Oh Baby Don't (outtake/bonus track)
Disk 10
  1. Cry Just A Little Bit (Luongo mix)
  2. Breaking Up My Heart
  3. Little Boogie Woogie (In The Back Of My Mind), A (boogie mix)
  4. Come See About Me (extended mix)
  5. Feel The Need In Me (dance mix)
  6. How Many Tears Can You Hide (dance mix)
  7. Jezebel (monster mix)
  8. Love Attack (extended version)


Utgitt 2009 Format 10CD
Sjanger Klassisk, Rock Antall disker 1
Antall spor 147 Artist Shakin Stevens
Label Epic Bestillingsnummer 0886974371526