The Essential (1936-1949) (CD)

Roy Acuff

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Great Speckle Bird
  2. Steel Guitar Blues - (previously unreleased, alternate take)
  3. Just To Ease My Worried Mind
  4. Lonesome Old River Blues - (previously unreleased, alternate take)
  5. Precious Jewel, The
  6. It Won´t Be Long (Till I´ll Be Leaving)
  7. Wreck On The Highway
  8. Fireball Mail
  9. Night Train To Memphis
  10. Prodigal Son, The
  11. Not A Word From Home
  12. I´ll Forgive You, But I Can´t Forget You
  13. Freight Train Blues
  14. Wabash Cannon Ball
  15. Jole Blon
  16. This World Can´t Stand Long - (previously unreleased, alternate take)
  17. Waltz Of The Wind
  18. Sinner´s Death, A (I´m Dying)
  19. Tennessee Waltz
  20. Black Mountain Rag



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Country Antall spor 20
Artist Roy Acuff Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK723869.2