The Essential Alan Jackson (2CD)

Alan Jackson

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Ring Of Fire
  2. Here In The Real World
  3. Wanted
  4. Chasin' That Neon Rainbow
  5. I'd Love You All Over Again
  6. Don't Rock The Jukebox
  7. Someday
  8. Dallas
  9. Midnight In Montgomery
  10. Love's Got A Hold On You
  11. She's Got The Rhythm (And I Got The Blues)
  12. Tonight I Climbed The Wall
  13. Chattahoochee
  14. (Who Says) You Can't Have It All
  15. Summertime Blues
  16. Livin' On Love
  17. Gone Country
  18. I Don't Even Know Your Name
  19. Tall, Tall Trees
Disk 2
  1. As She's Walking Away (Zac Brown Band Featuring Alan Jackson)
  2. Look At Me
  3. I'll Try
  4. Home
  5. Little Bitty
  6. Who's Cheatin' Who
  7. There Goes
  8. Between The Devil And Me
  9. Right On The Money
  10. It Must Be Love
  11. Where I Come From
  12. Where Were You (When The World Stopped Turning)
  13. Drive (For Daddy Gene)
  14. It's Five O' Clock Somewhere (Alan Jackson and Jimmy Buffett)
  15. Remember When
  16. Small Town Southern Man
  17. Good Time
  18. Country Boy
Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 37 Artist Alan Jackson
Bestillingsnummer 0887254633921

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også