The Essential Ann Peebles (2CD)

Ann Peebles

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Give Me Some Credit
  2. My Man
  3. Walk Away
  4. Part Time Love
  5. I'll Get Along
  6. I Still Love You
  7. Generation Gap Between Us
  8. Crazy About You Baby
  9. Solid Foundation
  10. Slipped, Tripped, Fell In Love
  11. Trouble, Heartaches & Sadness
  12. Somebody's On Your Case
  13. I Feel Like Breaking Up Somebody's Home
  14. I've Been There Before
  15. I Pity The Fool
  16. 99 Pounds
  17. I Can't Stand The Rain
  18. Do I Need You
  19. (You Keep Me) Hanging On
  20. Run Run Run
  21. A Love Vibration
  22. I'm Gonna Tear Your Playhouse Down
Disk 2
  1. Come To Mama
  2. I Don't Lend My Man
  3. I Needed Somebody
  4. Doctor Love Power
  5. Beware
  6. Love Played A Game
  7. If This Is Heaven
  8. A Good Day For Lovin'
  9. Being Here With You
  10. You Gonna Make Me Cry
  11. Lovin' You Without Love
  12. It Must Be Love
  13. Old Man With Young Ideas
  14. The Handwriting Is On The Wall
  15. I Didn't Take Your Man
  16. You're More Than I Can Stand
  17. Livin' In, Lovin' Out
  18. If I Can't See You
  19. Let Your Love Light Shine
Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 2
Antall spor 41 Artist Ann Peebles
Label Hi Records/Fat Possum Bestillingsnummer FPH15042