The Essential Babyface (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Said I Love You
  2. Never Keeping Secrets
  3. Every Time I Close My Eyes
  4. Talk To Me
  5. When Can I See You
  6. For The Cool In You
  7. My Kinda Girl
  8. Whip Appeal
  9. Soon As I Get Home
  10. Well Alright - (from "Poetic Justice")
  11. Day, The (That You Gave Me A Son)
  12. How Come, How Long - (featuring Stevie Wonder)
  13. This Is For The Lover In You - (featuring LL Cool J/Howard Hewett/Jody Watley/Jeffrey Daniels)
  14. I´ll Make Love To You - (live)
  15. End Of The Road - (live)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Babyface
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY89172.2