The Essential Backstreet Boys (2CD)

Backstreet Boys

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Everybody (Backstreet's Back) (Extended Version)
  2. As Long As You Love Me
  3. Quit Playing Games (With My Heart)
  4. I'll Never Break Your Heart
  5. We've Got It Goin' On
  6. All I Have To Give
  7. The Call
  8. I Want It That Way
  9. Show Me the Meaning of Being Lonely
  10. Get Down (You're the One For Me) (LP Edit No Rap)
  11. If You Stay
  12. The One
  13. Shape of My Heart
  14. More Than That
  15. Larger Than Life
Disk 2
  1. Anywhere For You
  2. Just Want You To Know
  3. Drowning
  4. Incomplete
  5. Weird World
  6. Lose It All
  7. Inconsolable (Main Version)
  8. Helpless When She Smiles
  9. One In a Million (Main Version)
  10. Crawling Back To You
  11. I Still...
  12. Straight Through My Heart (Main Version)
  13. Bigger
  14. Bye Bye Love


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Backstreet Boys
Label Sony Legacy Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88883771582


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også