The Essential Bessie Smith (2CD)

Bessie Smith

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Aggravatin' Papa
  2. Baby Won't You Please Come Home
  3. 'Taint Nobody's Bizness If I Do
  4. Jail-House Blues
  5. Graveyard Dream Blues
  6. Ticket Agent, Ease Your Window Down
  7. Boweavil Blues
  8. Weeping Willow Blues
  9. Dying Gambler's Blues
  10. St. Louis Blues
  11. You've Been A Good Ole Wagon
  12. Cake Walkin' Babies From Home
  13. Careless Love Blues
  14. I Ain't Goin' To Play Second Fiddle
  15. At The Christmas Ball
  16. Jazzbo Brown From Memphis Town
  17. Backwater Blues
  18. After You've Gone
Disk 2
  1. Alexander's Ragtime Band
  2. There'll Be A Hot Time In The Old Town Tonight
  3. Trombone Cholly
  4. Send Me To The 'Lectric Chair
  5. Good Man Is Hard To Find, A
  6. Dyin' By The Hour
  7. Me And My Gin
  8. Kitchen Man
  9. Nobody Knows You When You're Down And Out
  10. On Revival Day (A Rhythmic Spiritual)
  11. Moan, You Moaners
  12. Black Mountain Blues
  13. Shipwreck Blues
  14. Need A Little Sugar In My Bowl
  15. Do Your Duty
  16. Gimme A Pigfoot (And A Bottle Of Beer)
  17. Take Me For A Buggy Ride
  18. Down In The Dumps



Utgitt 1997 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall spor 36
Artist Bessie Smith Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY64922.2