The Essential Bobby Womack - The Last Great Soul Man (2CD)

Bobby Womack

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. California Dreaming
  2. Across 110th Street
  3. It's All Over Now
  4. Fly Me To The Moon
  5. Everything's Gonna Be Alright
  6. Facts Of Life/He'll be There When The Sun Goes Down
  7. So Many Sides Of You
  8. Surprise Surprise
  9. Nobody Wants You When You're Down And Out
  10. Lookin' For Love
  11. Monologue/They Long To Be Close To You
  12. You're Welcome To Stop On By
  13. That's The Way I Feel About Cha
  14. Harry Hippie
  15. Behind Closed Doors
  16. It Takes A Lot Of Strength To Say Goodbye
  17. Yes Jesus Loves Me
  18. American Dream
Disk 2
  1. I Can Understand It
  2. Check It Out
  3. I Don't Want To Be Hurt By Ya Love Again
  4. I Wish I Had Someone To Go Home To
  5. I'm A Midnight Mover
  6. If You Don't Want My Love Give It Back
  7. Just My Imagination
  8. If You Think You're Lonely Now
  9. Woman's Got To Have It
  10. Tried And Convicted
  11. Games
  12. Secrets
  13. Love Has Finally Come At Last
  14. Don't Look Back
  15. That's Heaven To Me
  16. Where Do We Go From Here
  17. Someday We'll All Be Free


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 2
Antall spor 35 Artist Bobby Womack
Label Metro/Union Square Bestillingsnummer METRDCD560