The Essential Collection (CD)

John Lee Hooker

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. One Bourbon, One Scotch, One Beer
  2. Ground Hog Blues
  3. I'm Bad Like Jesse James
  4. Bluebird
  5. Leave My Wife Alone
  6. Down At The Landing
  7. Walkin' The Boogie
  8. Mr. Lucky
  9. Lead Me (You Can Lead Me Baby)
  10. Sugar Mama
  11. T.B. Sheets
  12. I Can't Quit You
  13. I'm In The Mood
  14. Shake It Baby
  15. It Serves You Right To Suffer
  16. Bang Bang Bang Bang
  17. Tantalizing With The Blues
  18. Peace Lovin' Man
  19. Stella Mae
  20. This Land Is Nobody's Land


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 20
Artist John Lee Hooker Label Spectrum
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1117002