The Essential Collection (2CD)

Small Faces

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Here Comes The Nice
  2. I Can't Make It
  3. Itchycoo Park
  4. Tin Soldier
  5. I Feel Much Better
  6. Lazy Sunday
  7. Wham Bam Thankyou Man
  8. Wide Eyed Girl On The Wall
  9. Something I Want To Tell You
  10. Things Are Going To Get Better
  11. Donkey Rides Penny A Glass
  12. Green Circles
  13. Tell Me Have You Ever Seen Me
  14. Long Agos And Worlds Apart
  15. Don't Burst My Bubble
  16. I'm Only Dreaming
  17. Up The Wooden Hills To Bedfordshire
  18. Ogden's Nut Gone Flake
Disk 2
  1. Happiness Stan
  2. Rollin' Over
  3. Hungry Intruder
  4. Journey
  5. Mad John
  6. Happy Days Toy Town
  7. Get Yourself Together
  8. Universal
  9. Red Balloon
  10. Eddie's Dreaming
  11. Autumn Stone
  12. Talk To You
  13. All Our Yesterdays
  14. Happy Boys Happy
  15. My Way Of Giving
  16. Rene
  17. Just Passing
  18. Afterglow (Of Your Love)


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Small Faces
Label Metro/Union Square Bestillingsnummer METRDCD561