The Essential Dionne Warwick (2CD)

Dionne Warwick

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Walk on By
  2. Do You Know the Way to San Jose
  3. Alfie
  4. Heartbreaker
  5. Always Something There to Remind Me
  6. A House is Not a Home
  7. Don'e Make Me Over
  8. They Long to Be Close to You
  9. Anyone Who Had a Heart
  10. This Girl's in Love With You
  11. You'll Never Get to Heaven if You Break My Heart
  12. This Empty Place
  13. Are You There (With Another Girl)
  14. Message to Michael
  15. Trains & Boats & Planes
  16. I Just Don't Know What to do With Myself
  17. The Look of Love
  18. You've Lost That Loving Feeling
  19. Odds & Ends
  20. The Windows of the World
  21. The April Fools
  22. Promises Promises
  23. Valley of the Dolls (Theme)
Disk 2
  1. Then Came You
  2. All the Love in the World
  3. I Say a Little Prayer
  4. Hasbrook Heights
  5. Once You Hit the Road Again
  6. I'll Never Fall in Love Again
  7. What the World Needs Now is Love
  8. You Can Have Him
  9. Make it Easy on Yourself
  10. Let Me Go to Him
  11. Any Old Time of the Day
  12. Sure Thing
  13. Take it From Me
  14. His House 7 Me
  15. I Think You Need Love
  16. Track of the Cat
  17. I'm Just Being Myself
  18. Move Me No Mountain
  19. I'm Your Puppet
  20. Who is Gonna Love Me
  21. Reach Out For Me


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 44 Artist Dionne Warwick
Label Music Club Bestillingsnummer MCDLX522