The Essential Doris Day (2CD)

Doris Day

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Sentimental Journey
  2. My Dreams Are Getting Better All the Time
  3. Till the End of Time
  4. You Won't Be Satisfied (Until You Break My Heart)
  5. It's Magic
  6. Love Somebody
  7. My Darling, My Darling
  8. Again
  9. Let's Take an Old-Fashioned Walk
  10. Bewitched, Bothered and Bewildered
  11. The Very Thought of You
  12. On Moonlight Bay
  13. (Why Did I Tell You I Was Going To) Shanghai
  14. Sugarbush
  15. A Guy Is a Guy
  16. When I Fall in Love
  17. Mister Tap Toe
Disk 2
  1. By the Light of the Silv'ry Moon
  2. The Black Hills of Dakota
  3. Secret Love
  4. If I Give My Heart to You
  5. Shaking the Blues Away
  6. Love Me or Leave Me
  7. I'll Never Stop Loving You
  8. Whatever Will Be, Will Be (Que Sera, Sera)
  9. The Man Who Invented Love
  10. There Once Was a Man
  11. Teacher's Pet
  12. Everybody Loves a Lover
  13. Pillow Talk
  14. Fools Rush In (Where Angels Fear to Tread)
  15. My Romance
  16. They Say It's Wonderful
  17. I Got the Sun in the Morning
  18. Move over Darling
  19. Desafinado (Slightly Out of Tune)


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 36 Artist Doris Day
Label Sony Music Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88843059192