The Essential Frank Sinatra - The Columbia Years (USA-import) (2CD)

Frank Sinatra

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. All Or Nothing At All
  2. If You Are But A Dream (78 rpm Version)
  3. Night And Day
  4. Sweet Lorraine (78rpm Version)
  5. Guess I'll Hang My Tears Out To Dry
  6. Nancy (With The Laughing Face)
  7. The House I Live In
  8. Blue Skies
  9. There's No You
  10. When Your Lover Has Gone
  11. Stormy Weather
  12. The Nearness Of You
  13. These Foolish Things (Remind Me Of You)
  14. Saturday Night (Is The Loneliest Night In The Week)
  15. Where Or When
  16. Someone To Watch Over Me (78rpm Version)
  17. Put Your Dreams Away (For Another Day)
  18. All Of Me
Disk 2
  1. There's No Business Like Show Business
  2. Falling In Love With Love
  3. You Go To My Head
  4. Everybody Loves Somebody
  5. I Believe
  6. Why Was I Born?
  7. I've Got A Crush On You
  8. Body And Soul
  9. That Old Feeling
  10. Almost Like Being In Love
  11. September Song
  12. It Never Entered My Mind
  13. I Only Have Eyes For You
  14. The Song Is You
  15. Don't Cry Joe (Let Her Go, Let Her Go, Let Her Go)
  16. It All Depends On You
  17. The Continental
  18. I'm A Fool To Want You


Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Frank Sinatra
Label Columbia Bestillingsnummer SNY778673.2