The Essential Frank Sinatra With The Tommy Dorsey Orchestra (2CD)

Frank Sinatra & Tommy Dorsey

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I'll Be Seeing You
  2. Say It
  3. Polka Dots And Moonbeams
  4. Fools Rush In
  5. Imagination
  6. You're Lonely And I'm Lonely
  7. East Of The Sun (And West Of The Moon)
  8. It's A Lovely Day Tomorrow
  9. I'll Never Smile Again
  10. All This And Heaven Too
  11. Trade Winds
  12. One I Love Belongs To Somebody Else
  13. Call Of The Canyon
  14. Love Lies
  15. I Could Make You Care
  16. Our Love Affair
  17. We Three (My Echo My Shadow And Me)
  18. Star Dust
  19. Oh Look At Me Now
  20. You Might Have Belonged To Another
  21. It's Always You
  22. I Tried
  23. Dolores
Disk 2
  1. Do I Worry
  2. Everything Happens To Me
  3. This Love Of Mine
  4. I Guess I'll Have To Dream The Rest
  5. You And I
  6. Blue Skies
  7. I Think Of You
  8. Violets For Your Furs
  9. How About You
  10. Night We Called It A Day
  11. Song Is You
  12. I'll Take Tallulah
  13. Last Call For Love
  14. Just As Though You Were Here
  15. Street Of Dreams
  16. Take Me
  17. Be Careful It's My Heart
  18. In The Blue Of The Evening
  19. There Are Such Things
  20. Daybreak
  21. Light A Candle In The Chapel



Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 44 Artist Frank Sinatra & Tommy Dorsey
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA71166.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også