The Essential Gene Autry (CD)

Gene Autry

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Yellow Rose Of Texas, The
  2. Last Round-Up, The
  3. Tumblin´ Tumbleweeds
  4. Mexicali Rose
  5. Take Me Back To My Boots & Saddle - (previously unreleased, alternate take)
  6. Back In The Saddle Again
  7. El Rancho Grande
  8. Blueberry Hill
  9. Call Of The Canyon, The
  10. You Are My Sunshine
  11. It Makes No Difference Now
  12. Amapola
  13. Maria Elena
  14. Deep In The Heart Of Texas
  15. I´m Thinking Tonight Of My Blue Eyes
  16. Jingle, Jangle, Jingle (I´ve Got Spurs That)
  17. Ole Faithful - (previously unreleased)
  18. Red River Valley



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Gene Autry
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK198254.2