The Essential Gretchen Peters (2CD)

Gretchen Peters

219,00 21900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Blackbirds
  2. The Aviator's Song
  3. The Secret Of Life
  4. If Heaven
  5. When All You Got Is A Hammer
  6. On A Bus To St. Cloud
  7. The Matador
  8. Sunday Morning (Up And Down My Street)
  9. Guadalupe (with Tom Russell)
  10. Hello Cruel World
  11. When You Love Someone (with Bryan Adams)
  12. Five Minutes
  13. When You Are Old
Disk 2
  1. The Way You Move Me (Demo)
  2. Ring Around The Moon / Pretty Things (Radio Edit)
  3. Pretty Things (Radio Edit)
  4. The Cruel Mother
  5. Woman On The Wheel (Live)
  6. When You Wish Upon A Star
  7. I Saw Your Light
  8. Love
  9. The Chill Of An Early Fall (Demo)
  10. Independence Day
  11. Wild Horses (with Matraca Berg and Suzy Bogguss)
  12. The Answer (Work Tape)
  13. Blackbirds (with Ben Glover) (Work Tape) /
  14. Five Minutes (Work Tape)
Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 27 Artist Gretchen Peters
Label Proper Bestillingsnummer PRPCD134