The Essential Harold Melvin And The Blue Notes (Remastered) (CD)

Harold Melvin And The Blue Notes

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wake Up Everybody
  2. Don´t Leave Me This Way
  3. Love I Lost, The
  4. You Know How To Make Me Feel So Good - (featuring Sharon Paige)
  5. If You Don´t Know Me By Now
  6. Bad Luck
  7. Where Are All My Friends
  8. I´m Weak For You
  9. Hope That We Can Be Together Soon
  10. I Miss You
  11. Ebony Woman
  12. Yesterday I Had The Blues
  13. Satisfaction Guaranteed (Or Take Your Love Back)
  14. Tell The World How I Feel About ´Cha Baby
  15. Keep On Lovin´ You


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Harold Melvin And The Blue Notes
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY90627.2