The Essential Kris Kristofferson (2CD)

Kris Kristofferson

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Sunday Mornin' Comin' Down
  2. To Beat The Devil
  3. Just The Other Side Of Nowhere
  4. Me And Bobby McGee
  5. Best Of All Possible Worlds, The
  6. Casey's Last Ride
  7. Help Me Make It Through The Night
  8. Darby's Castle
  9. Jody And The Kid
  10. Loving Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again)
  11. For The Good Times
  12. Come Sundown
  13. From The Bottle To The Bottom
  14. Billy Dee
  15. Breakdown (A Long Way From Home)
  16. Silver Tongued Devil And I, The
  17. Taker, The
  18. Pilgrim: Chapter 33, The
Disk 2
  1. Border Lord
  2. Sabre And The Rose, The
  3. Broken Freedom Song
  4. Jesus Was A Capricorn (Owed To John Prine)
  5. Shandy (The Perfect Disguise)
  6. Sugar Man
  7. Last Time, The
  8. Nobody Wins
  9. I'd Rather Be Sorry - (with Rita Coolidge)
  10. Highwayman - (with Waylon Jennings/Willie Nelson/Johnny Cash)
  11. Don't Cuss The Fiddle
  12. Bigger The Fool (The Harder They Fall), The
  13. Stranger
  14. If You Don't Like Hank Williams
  15. Here Comes That Rainbow Again
  16. Once More With Feeling
  17. How Do You Feel About Foolin' Around - (with Willie Nelson)
  18. Why Me
  19. Please Don't Tell Me How This Story Ends



Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 37 Artist Kris Kristofferson
Label Columbia/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY64992.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende