The Essential Lou Rawls (2CD)

Lou Rawls

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. You´ll Never Find Another Love Like Mine
  2. Groovy People
  3. Natural Man, A
  4. You´re The One
  5. Love Is A Hurtin´ Thing
  6. Early Morning Love
  7. Spring Again
  8. See You When I Get There
  9. This Song Will Last Forever
  10. Let´s Fall In Love All Over Again
  11. Time
  12. We Understand Each Other
  13. I´d Rather Drink Muddy Water
  14. (What Did I Do To Be So) Black And Blue
  15. Dead End Street
  16. Tobacco Road
  17. All The Way
Disk 2
  1. Lady Love
  2. One Life To Live
  3. There Will Be Love
  4. I Wish It Were Yesterday
  5. Not The Staying Kind
  6. If I Coulda, Woulda, Shoulda
  7. Let Me Be Good To You
  8. SIt Down And Talk To Me
  9. Ain´t That Loving You (For More Reasons That One)
  10. You Are
  11. Be Anything (But Be Mine)
  12. She´s Gone
  13. I Can´t Make It Alone
  14. How Long, How Long Blues
  15. Your Good Thing (Is About To End)
  16. Show Business
  17. You´ll Never Find Another Love Like Mine - (live)


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 34 Artist Lou Rawls
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL717475.2