The Essential Love Songs Collection (2CD)

Richard Clayderman

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Have I Told You Lately
  2. When a Man Loves a Woman
  3. Up Where We Belong
  4. (They Long to Be) Close to You
  5. Don't Dream It's Over
  6. Every Time You Go Away
  7. I Just Called to Say I Love You
  8. The Girl from Ipanema
  9. Desafinado
  10. All the Love in the World
  11. Make It With You - De Angelis, Nicolas
  12. Un Homme et une Femme (A Man and a Woman)
  13. Evergreen (Love Theme From "A Star Is Born") - Royal Philharmonic Orchestra
  14. Wind Beneath My Wings
  15. Chiquitita
  16. I Know Him So Well
  17. Only You
  18. Eternal Flame
  19. The Power of Love
Disk 2
  1. Cavatina
  2. Candle in the Wind
  3. Time After Time
  4. The Most Beautiful Girl
  5. Just the Way You Are
  6. I Have a Dream
  7. Careless Whisper
  8. A Groovy Kind of Love
  9. I Just Can't Stop Loving You
  10. Hello
  11. You Are the Sunshine of My Life
  12. La Vie en Rose
  13. Lady in Red/Take My Breath Away
  14. Nights in White Satin
  15. Promise Me
  16. How Deep Is Your Love
  17. I Will Always Love You
  18. (Everything I Do) I Do It for You
  19. All by Myself


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Klassisk Antall disker 2
Antall spor 38 Artist Richard Clayderman
Label Metro/Union Square Bestillingsnummer METRDCD546