The Essential Masters (CD)

The Stanley Brothers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. How Mountain Girls Can Love
  2. She´s More To Be Pitied
  3. Think of What You´ve Done
  4. Mother´s Footsteps Guide Me On
  5. I´m A Man of Constant Sorrow
  6. Mountain Dew
  7. How Far To Little Rock
  8. Let Me Love You One More Time
  9. Daybreak in Dixie
  10. Lover´s Quarrel
  11. I´d Worship You
  12. Fast Express
  13. (Dear Girl) Can You Forgive
  14. Little Birdie
  15. Stone Walls and Steel Bars
  16. Don´t Cheat In Our Home Town
  17. Oh, Death
  18. Rollin´ On Rubber Wheels


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist The Stanley Brothers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer VAR066609.2