The Essential Merle Haggard: The Epic Years (CD)

Merle Haggard

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Big City
  2. Are The Good Times Really Over (I Wish A Buck Was Still Silver)
  3. Someday When Things Are Good
  4. Yesterday's Wine
  5. Twinkle, Twinkle Lucky Star
  6. Let's Chase Each Other Around The Room
  7. I Always Get Lucky With You
  8. That's The Way Love Goes
  9. Going Where The Lonely Go
  10. Place To Fall Apart, A
  11. I Had A Beautiful Time
  12. My Favorite Memory
  13. Pancho And Lefty
  14. Okie From Muskogee's Comin' Home, The



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Merle Haggard
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK198473.2