The Essential Popa Chubby (CD)

Popa Chubby

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Daddy Played The Guitar And Mama Was A Disco Queen
  2. How´d A White Boy Get The Blues
  3. Somebody Let The Devil Out
  4. If The Diesel Don´t Get You Then The Jet Fuel Will
  5. Like The Buddha Do
  6. Life Is A Beatdown
  7. Sweet Goddess Of Love & Beer
  8. Hey Joe
  9. Hallelujah
  10. Back In My Baby´s Arms
  11. Slide Devil Man Slide
  12. Deliveries After Dark
  13. Grown Man Crying Blues
  14. The Fight Is On
  15. Another Ten Years Gone
  16. Keep On The Sunnyside Of Life



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Popa Chubby
Label Blind Pig Leverandør Import
Bestillingsnummer BP488011.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende