The Essential Ray Price (2CD)

Ray Price

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Jealous Lies
  2. If You´re Ever Lonely Darling
  3. Weary Blues
  4. Talk To Your Heart
  5. Release Me
  6. I´ll Be There (If You Ever Want Me)
  7. Crazy Arms
  8. You Done Me Wrong
  9. Wasted Words
  10. I´ve Got A New Heartache
  11. My Shoes Keep Walking Back To You
  12. Curtain In The Window
  13. Invitation To The Blues
  14. City Lights
  15. Heartaches By The Number
  16. Same Old Me, The
  17. One More Time
  18. I Wish I Could Fall In Love Today
  19. Heart Over Mind
  20. Soft Rain
Disk 2
  1. San Antonio Rose
  2. I´ve Just Destroyed The World (I´m Living In)
  3. Pride
  4. Walk Me To The Door
  5. Night Life
  6. Make The World Go Away
  7. Burning Memories
  8. Other Woman, The (In My Life)
  9. Don´t You Ever Get Tired Of Hurting Me
  10. Way To Survive, A
  11. I´m Still Not Over You
  12. I Let My Mind Wander
  13. Danny Boy
  14. She Wears My Ring
  15. You Wouldn´t Know Love
  16. For The Good Times
  17. I Won´t Mention It Again
  18. I´d Rather Be Sorry
  19. You´re The Best Thing That Ever Happened To Me
  20. Faded Love


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Ray Price
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY94562.2