The Essential Recordings (2CD)

Perry Como

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Magic Moments
  2. Don't Let The Stars Get In Your Eyes
  3. I'm Gonna Love That Gal (Like She's Never Been Loved Before)
  4. If I Loved You
  5. Till The End Of Time
  6. Dig You Later (A Hubba Hubba Hubba)
  7. I'm Always Chasing Rainbows
  8. Prisoner Of Love
  9. Chi-Baba, Chi-Baba (My Bambino Go to Sleep)
  10. They Say it's Wonderful
  11. Surrender
  12. When You Were Sweet Sixteen
  13. I Wonder Who's Kissing Her Now?
  14. Because
  15. Far Away Places
  16. Forever And Ever (My Heart Will Be True)
  17. A You're Adorable
  18. Some Enchanted Evening
  19. Bali Hai
  20. A Dreamer's Holiday
Disk 2
  1. Catch A Falling Star
  2. Delaware
  3. If
  4. Hoop-Dee-Doo
  5. (I Wonder Why) You're Just In Love
  6. Wild Horses
  7. Maybe
  8. Say You're Mine Again
  9. No Other Love
  10. Wanted
  11. Idle Gossip
  12. Papa Loves Mambo
  13. Ko Ko Mo (I Love You So)
  14. Tina Marie
  15. Hot Diggity (Dog Ziggity Boom)
  16. More
  17. Round And Round
  18. Kewpie Doll
  19. Love Makes The World Go Round
  20. Tomboy


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Perry Como Label Pr1mo/Proper
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer PRMCD6195


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i