The Essential Recordings (2CD)

Hank Thompson

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Wild Side Of Life
  2. Humpty Dumpty Heart
  3. The Green Light
  4. Swing Wide Your Gate Of Love
  5. Whoa Sailor
  6. Californian Women
  7. What Are We Gonna Do About The Moonlight?
  8. Yesterday's Mail
  9. I Find You Cheatin' On Me
  10. You Broke My Heart (In Little Bitty Pieces)
  11. Tomorrow Night
  12. Soft Lips
  13. The Grass Looks Greener Over Yonder
  14. Where Is Your Heart Tonight?
  15. Hangover Heart
  16. Cryin' In The Deep Blue Sea
  17. The New Wears Off Too Fast
  18. How Cold-Hearted Can You Get?
  19. I'll Sign My Heart Away
  20. Yesterday's Girl
  21. Rub-A-Dub Dub
  22. Wake Up Irene
  23. Waiting In The Lobby Of Your Heart
  24. When You're Lovin', You're Livin'
  25. No Help Wanted
  26. Go Cry Your Heart Out
  27. A Fooler, A Faker
  28. Breakin' The Rules
  29. We've Gone Too Far
  30. If Lovin' You Is Wrong
  31. Annie Over
  32. Honky Tonk Girl
  33. The New Green Light
  34. Most Of All
  35. Breakin' In Another Heart
  36. Wildwood Flower (With Merle Travis)
  37. Honey Honey Bee Ball
  38. Don't Take It Out On Me
  39. I'm Not Mad, Just Hurt
  40. The Blackboard Of My Heart


Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 40 Artist Hank Thompson
Label Pr1mo/Proper Bestillingsnummer PRMCD6214