The Essential Teddy Pendergrass (2CD)

Teddy Pendergrass

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I Don´t Love You Anymore
  2. When Somebody Loves You Back
  3. Come Go WIth Me
  4. Whole Town´s Laughing At Me, The
  5. Somebody Told Me
  6. Love T.K.O.
  7. You´re My Latest Greatest Inspiration
  8. And If I Had
  9. Don´t Leave Me This Way
  10. I Miss You
  11. Love I Lost, The
  12. Nine Times Out Of Ten
  13. Life Is A Song Worth Singing
  14. If You Don´t Know Me By Now
Disk 2
  1. Feel The Fire - (with Stephanie Mills)
  2. Close The Door
  3. It´s Time For Love
  4. Turn Off The Lights
  5. Wake Up Everybody
  6. Bad Luck
  7. Only You
  8. Get Up, Get Down, Get Funky, Get Loose
  9. It Should´ve Been You
  10. Hold Me - (with Whitney Houston)
  11. Joy
  12. This GIft Of Life
  13. I´ll Never See Heaven Again
  14. I Want My Baby Back


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Teddy Pendergrass
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL717476.2