The Essential Tom T. Hall: The Story Songs (CD)

Tom T. Hall

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Year That Clayton Delaney Died, The
  2. It Sure Can Get Cold In Des Moines
  3. Ravishing Ruby
  4. Little Lady Preacher, The
  5. Week In A Country Jail, A
  6. Ballad Of Forty Dollars
  7. Hitchhiker, The
  8. Who's Gonna Feed Them Hogs
  9. Salute To A Switchblade
  10. Turn It On, Turn It On, Turn It On
  11. Old Dogs, Children And Watermelon Wine
  12. Coot Marseilles Blues
  13. Don't Forget The Coffee Billy Joe
  14. Homecoming
  15. Trip To Hyden
  16. Ballad Of Bill Crump, The
  17. Second Handed Flowers
  18. She Gave Her Heart To Jethro
  19. Pay No Attention To Alice
  20. Before Jessie Died


Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Country Antall spor 20
Artist Tom T. Hall Label Mercury Nashville
Leverandør Import Bestillingsnummer MERN834529.2