The Essential Tony Bennett (2CD)

Tony Bennett

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Cold, Cold Heart
  2. Blue Velvet
  3. Rags To Riches
  4. Stranger In Paradise
  5. Sing You Sinners
  6. The Boulevard Of Broken Dreams
  7. Just In Time
  8. It Amazes Me
  9. Love Look Away
  10. Lost In The Stars
  11. Firefly
  12. Put On A Happy Face
  13. The Best Is Yet To Come
  14. Tender Is The Night
  15. Once Upon A Time
  16. I Left My Heart In San Francisco
  17. I Wanna Be Around
  18. The Good Life
  19. This Is All I Ask
  20. When Joanna Loved Me
  21. The Rules Of The Road (Previously Unreleased)
Disk 2
  1. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)
  2. If I Ruled The World
  3. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  4. The Shadow Of Your Smile
  5. Smile
  6. The Very Thought Of You
  7. For Once In My Life
  8. Yesterday I Heard The Rain (Este Tarde Vi Llover)
  9. My Favorite Things
  10. I Do Not Know A Day I Did Not Love You
  11. How Do You Keep The Music Playing
  12. When Do The Bells Ring For Me?
  13. Night And Day
  14. Last Night When We Were Young
  15. Steppin´ Out With My Baby
  16. It Don´t Mean A Thing If It Ain´t Got That Swing (Live Version)
  17. Mood Indigo
  18. Keep The Faith, Baby (Duet with k.d. lang)



Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall spor 39
Artist Tony Bennett Label Columbia/Legacy
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY86634.2