The Essential Waylon Jennings (USA-import) (2CD)

Waylon Jennings

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Big Mamou
  2. That's the Chance I'll Have To Take
  3. Stop the World (And Let Me Off)
  4. Anita, You're Dreaming
  5. (That's What You Get) For Lovin' Me
  6. The Chokin' Kind
  7. Only Daddy That'll Walk the Line
  8. Just To Satisfy You
  9. Cedartown, Georgia
  10. The Talker
  11. Lovin' Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again)
  12. Sweet Dream Woman
  13. Ladies Love Outlaws
  14. Lonesome, On'ry And Mean
  15. Freedom To Stay
  16. Pretend I Never Happened
  17. You Can Have Her
  18. We Had It All
  19. Honky Tonk Heroes
  20. You Ask Me To
Disk 2
  1. This Time
  2. It's Not Supposed To Be That Way
  3. I'm a Ramblin' Man
  4. Rainy Day Woman
  5. Amanda
  6. Bob Wills Is Still the King
  7. Are You Sure Hank Done It This Way
  8. Waymore's Blues
  9. Dreaming My Dreams With You
  10. Good Hearted Woman
  11. Are You Ready For the Country
  12. Luckenbach, Texas (Back To the Basics Of Love)
  13. The Wurlitzer Prize (I Don't Want To Get Over You)
  14. Mammas Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
  15. I've Always Been Crazy
  16. A Long Time Ago
  17. Don't You Think This Outlaw Bit's Done Got Out Of Hand
  18. I Ain't Living Long Like This
  19. Theme From the Dukes Of Hazzard (Good Ol' Boys)
  20. Storms Never Last
  21. Drinkin' And Dreamin'
  22. Rose In Paradise


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 42 Artist Waylon Jennings
Label RCA/Legacy Bestillingsnummer RCA707615.2