The Essential (CD)

Charley Pride

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Just Between You And Me
  2. Does My Ring Hurt Your Finger
  3. Please Help Me I'm Falling
  4. All I Have To Offer You Is Me
  5. Kaw Liga
  6. Is Anybody Going To San Antone
  7. I'd Rather Love You
  8. Wonder Could I Live There Anymore
  9. I Can't Believe That You Stopped Loving Me
  10. She's Too Good To Be True
  11. Kiss An Angel Good Morning
  12. It's Gonna Take A Little Bit Longer
  13. I'm Just Me
  14. Shoulder To Cry On
  15. Amazing Love
  16. My Eyes Can Only See As Far
  17. I'll Be Leaving Alone
  18. Someone Loves You Honey
  19. Burgers And Fries
  20. You're My Jamaica


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall spor 20
Artist Charley Pride Label RCA
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK198068.2