The Essentials (CD)

Ice Cube

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Go To Church
  2. Bird In The Hand
  3. Ghetto Vet (explicit)
  4. Greed (explicit)
  5. Supreme Hustle
  6. It Was A Good Day (explicit)
  7. Spittin' Pollaseeds (explicit)
  8. Rollin' Wit The Lench Mob (explicit)
  9. Wrong Nigga To Fuck Wit (explicit)
  10. When Will They Shoot (explicit)
  11. Why We Thugs/Smoke Some Weed (explicit/live/medley)
  12. Givin' Up The Nappy Dug Out (explicit)
  13. Gangsta's Fairytale
  14. Check Yo Self (explicit)
  15. What Can I Do
  16. War And Peace
  17. Dead Homiez (explicit)
  18. Cold Places (explicit)



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Ice Cube
Label Priority Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5099923659124