The Fabulous Little Richard / It's Real (Remastered) (CD)

Little Richard

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Shake A Hand
  2. Chicken Little Baby
  3. All Night Long
  4. The Most I Can Offer
  5. Lonesome and Blue
  6. Wonderin'
  7. She Knows How to Rock
  8. Kansas City
  9. Directly from My Heart
  10. Maybe I'm Right
  11. Early One Morning
  12. I'm Just a Lonely Guy
  13. Whole Lotta Shakin' Going On
  14. It's Real
  15. Joy, Joy, Joy
  16. Do You Care
  17. The Captain Calls for You
  18. In Times Like These
  19. Do Lord, Remember Me
  20. Ride on King Jesus
  21. Peace in the Valley
  22. He's Not Just a Soldier
  23. My Desire
  24. He's My Star
  25. It Takes Everything to Serve the Lord
  26. Please Have Mercy on Me (Bonus Track)
  27. Taxi Blues (Bonus Track)
  28. Call His Name (Bonus Track)
  29. All Around the World (Bonus Track)


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Little Richard
Label Hoodoo Records Leverandør Import
Bestillingsnummer AISR4201388.2