The Fabulous Louis Armstrong (CD)

Louis Armstrong

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. St. Louis Blues
  2. Do You Know What It Means To Miss New Orleans
  3. That´s My Home
  4. He´s A Son Of The South
  5. I Can´t Give You Anything But Love
  6. Basin Street Blues
  7. Laughin´ Louie
  8. Mood Indigo
  9. Whatta Ya Gonna Do?
  10. Ain´t Misbehavin´ - (live)
  11. Fifty-Fifty Blues
  12. Swing, You Cats
  13. Someday You´ll Be Sorry
  14. You Don´t Learn That In School
  15. Rockin´ Chair - (live)
  16. Some Sweet Day
  17. What A Wonderful World



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 17
Artist Louis Armstrong Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RCA63488.2