The Faithful Virtue: The Reprise Recordings (3CD)

John Sebastian

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Red Eye-Express
  2. She´s a Lady
  3. What She Thinks About
  4. Magical Connection
  5. You´re a Big Boy Now
  6. Rainbows All Over Your Blues
  7. How Have You Been
  8. Baby, Don´t Ya Get Crazy
  9. The Room Nobody Lives In
  10. Fa-Fana-Fa
  11. I Had a Dream
  12. Mobile Line (Gonna Carry Me Away from the Bull Frog Blues)
  13. Lovin´ You
  14. Fishin´ Blues
  15. Younger Girl
  16. Did You Ever Have to Make Up Your Mind
  17. Rooty-Toot
  18. In the Still of the Night
  19. Teen Angel
  20. Blue Suede Shoes
  21. Ballad of a Teenage Queen
  22. Nashville Cats
  23. Waiting for a Train
  24. My Gal
  25. Younger Generation
  26. Darling Be Home Soon
  27. Blues for Dad and Jb´s Happy Harmonica
  28. Amy´s Theme
Disk 2
  1. Goodnight Irene
  2. Well, Well, Well
  3. Black Snake Blues
  4. I Don´t Want Nobody Else
  5. Apple Hill
  6. Black Satin Kid
  7. We´ll See
  8. Sweet Muse
  9. The Four of Us
  10. Give Us a Break
  11. Music for People Who Don´t Speak English
  12. Sitting in Limbo
  13. Friends Again
  14. Dixie Chicken
  15. Stories We Could Tell
  16. Face of Appalachia
  17. Wildwood Flower
  18. Wild About My Lovin´
  19. Singing the Blues
  20. Sportin´ Life
  21. Harpoon
Disk 3
  1. Hideaway
  2. She´s Funny
  3. You Go Your Way and I´ll Go Mine
  4. Didn´t Wanna Have to Do It
  5. One Step Forward, Two Steps Back
  6. Welcome Back
  7. I Needed Her Most When I Told Her to Go
  8. A Song a Day in Nashville
  9. Warm Baby
  10. Let This Be Our Time to Get Along
  11. How Have You Been
  12. Rainbows All Over Your Blues
  13. I Had a Dream
  14. Darling Be Home Soon
  15. Younger Generation
  16. Sitting on Top of the World
  17. Magical Connection
  18. You´re a Big Boy Now
  19. I Found a Dream
  20. Daydream
  21. Younger Girl


Utgitt 2001 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 70 Artist John Sebastian
Label Wounded Bird Leverandør Import
Bestillingsnummer WUND6379.2