The Fame Singles Vol. 1 - 1966-70 (CD)

Clarence Carter

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Stayed Away Too Long
  2. Tell Daddy
  3. Thread The Needle
  4. Don't Make My Baby Cry
  5. She Ain't Gonna Do Right
  6. Road Of Love
  7. Slip Away
  8. Funky Fever
  9. Too Weak To Fight
  10. Let Me Comfort You
  11. Back Door Santa
  12. That Old Time Feeling
  13. Making Love (At The Dark End Of The Street)
  14. Snatching It Back
  15. The Feeling Is Right
  16. You Can't Miss What You Can't Measure
  17. I Smell A Rat
  18. Doin' Our Thing
  19. Take It Off Him (And Put It On Me)
  20. Few Troubles I've Had
  21. Devil Woman
  22. I Can't Leave Your Love Alone


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Clarence Carter
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND376