The Fame Singles Vol. 2 1970-1973 (CD)

Clarence Carter

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Say It One More Time
  2. Patches
  3. It´s All In Your Mind
  4. Till I Can´t Take It Anymore
  5. The Court Room
  6. Getting The Bills (But No Merchandise)
  7. Slipped, Tripped And Fell In Love
  8. I Hate To Love And Run
  9. Scratch My Back
  10. I´m The One
  11. If You Can´t Beat ´Em
  12. Lonesomest Lonesome
  13. I Found Somebody New
  14. Put On Your Shoes And Walk
  15. Mother-In-Law
  16. Sixty Minute Man
  17. I´m The Midnight Special
  18. I Got Another Woman
  19. Love´s Trying To Come To You
  20. Heartbreak Woman


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Clarence Carter
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND407