The Fear Is What Keeps Us Here (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Cancer Eater
  2. Physician Heal Thyself
  3. Everything You Love Will Soon Fly Away
  4. It's Hard Not To Shake With A Gun In Your Mouth
  5. Kingdom Of Thieves
  6. Killing Time Till It's Time To Die
  7. There Is No Such Thing As Paranoia
  8. Pudgy Young Blondes With Lobotomy Eyes
  9. My Love My Love (We've Come Back From The Dead)
  10. American Sheets On The Deathbed
  11. Last Time For Everything



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Zao
Label Ferret Music Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FER068CD