The Fight Is On (CD)

Popa Chubby

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Fight Is On
  2. We Got Some Rocking To Do
  3. Another Ten Years Gone
  4. The Right Time
  5. Rock And Roll Is My Religion
  6. The Company Of Thieves
  7. Switchblade Combs And Candy Cigarettes
  8. Noisemaking Love Machine
  9. Steelhorse Serenade
  10. It's Over
  11. Wicked Wanda
  12. Ace Of Spades



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Popa Chubby
Label Mascot Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 8712725729525