The Final Kent Years (CD)

Lowell Fulson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I'm A Drifter
  2. Funky Broadway
  3. Let's Go Get Stoned
  4. Push Me
  5. Letter
  6. I Cried
  7. I Feel So Bad
  8. Everyday I Have The Blues
  9. Mellow Together
  10. Going To Chicago
  11. Confessin' The Blues
  12. Tomorrow
  13. Blue Shadows
  14. Let's Talk It Over (aka Come back baby)
  15. Worried Life
  16. Welcome Home
  17. All I Want Is For You To Love Me
  18. When Things Go Wrong (aka It hurts me too)
  19. Love Her With A Feeling
  20. Your One Success Is On Me
  21. I Am Not Worried (aka Sittin' on top of the world)
  22. Lovemaker
  23. Bending Like A Willow Tree
  24. Get The Cash And Let The Credit Go
  25. My Mind Is Trying To Leave Me



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 25
Artist Lowell Fulson Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDCHD831